Karpuz dondurması tarifi
1 bardak küp küp doğranmış çekirdeksiz karpuz
1/2 bardak kırılmış buz
1 çorba kaşığı taze misket limon suyu
1 çay kaşığı agav nektarı
Tüm malzemeleri blendır kabına koyun.Kapağı kapatıp,pütür kalmayana kadar çekin.Bir kaba koyup,sulu buz halini alana kadar buzlukta bekletin.
Bir porsiyondaki besin değeri
32 kcal kalori,0.01 gram yağ,0 gram doymuş yağ,0 gram trans yağ asidi,0 gram sağlıklı yağ,0.5 gram lif,10.1 gram karbonhidrat,9 gram toplam şeker,0.3 gram protein,5 miligram sodyum,8 miligram kalsiyum,1 miligram magnezyum,9 miligram potasyum,0.2 miligram demir.
1 bardak küp küp doğranmış çekirdeksiz karpuz
1/2 bardak kırılmış buz
1 çorba kaşığı taze misket limon suyu
1 çay kaşığı agav nektarı
Tüm malzemeleri blendır kabına koyun.Kapağı kapatıp,pütür kalmayana kadar çekin.Bir kaba koyup,sulu buz halini alana kadar buzlukta bekletin.
Bir porsiyondaki besin değeri
32 kcal kalori,0.01 gram yağ,0 gram doymuş yağ,0 gram trans yağ asidi,0 gram sağlıklı yağ,0.5 gram lif,10.1 gram karbonhidrat,9 gram toplam şeker,0.3 gram protein,5 miligram sodyum,8 miligram kalsiyum,1 miligram magnezyum,9 miligram potasyum,0.2 miligram demir.