SENİ SEVİYORUMUN ÇİÇEKÇESİ

oya

Member
SENİ SEVİYORUMUN ÇİÇEKÇESİ
Çiçekler, binlerce yıldır hayatımızdalar. Onların yaşama kattıkları keyif ve mutluluk tartışılmaz güzellikte. Üstelik bir iletişim aracı olarak duyguların transferinde çok önemli bir güce sahipler. Tarih boyunca insanlar duygularını anlatmak için çiçekleri kullanmışlar ve kullanmaya devam ediyorlar. Özellikle romantik ilişkilerde çiçekler duyguların anlatılması için çok güçlü bir araç. Öyle ki; ellerinizden sevdiğinize doğru uzanan bir demet çiçek ağzınızdan çıkan kelimelere güç katan çok önemli bir etken.

İnsanın yaşamın güzelliklerini hayata katma becerisinin bir sonucu olarak çiçek alıp vermek sık başvurulan bir yöntem. Örneğin; ‘seni seviyorum’ demenin güzelliğine güzellik katmak için bir demet kırmızı gülü ilişkimize katıvermek… Partnerlerin ilişkilerinde sevgiye güç katmak adına çiçekleri kullanması ve bunu sık gerçekleştirmeleri ilişkide memnuniyeti ve mutluluğu arttıran bir etken. Tek yapmanız gereken sevdiğinize hislerinizi dile getirmenin yanına bir buket çiçek ekleyivermek.

İnsanlar ilişkilerinde yaşadıkları sorunları ve sıkıntıları aşmak için başlangıç hamlesine ihtiyaç duyarlar. Ancak çoğu zaman bu hamle gecikiverir. Oysa bir demet çiçek her şeyi değiştirebilecek güce sahiptir. O ilk kelimenin ağızdan çıkmasına yardımcı olacak doğanın bize hediyesi olan güzellikleri neden kullanmayalım? Çiçekler bizim için bir fırsat, ilişkilerimize keyif katmak için onların yardımlarına başvurmaktan kaçınmayalım; ki hem hayatımız hem de ilişkilerimiz mutlulukla doluversin.