Vanity Fair Oscar Partisi 2023 Canlı Yayını Nasıl İzlenir?

2023 için tüm yıldızlar aynı hizada Gösteriş Fuarı Oscar partisi. Ve bu yıl kırmızı halıdan bir değil iki canlı yayınla aksiyona katılabilirsiniz.

İlk olarak, 21:00 PT’de, Hollywood Kara Listesi kurucusu Franklin Leonard katılacak VF‘S Katey Zengin Ve Mike Hogan ünlü röportajları ve 2023 Oscar’larının analizini içeren bir canlı yayın için. O zamana kadar, en rekabetçi yarışların tümünde kimin galip geldiğini ve kimin galip gelip gelmediğini öğreneceğiz. Her Şey Her Yerde Aynı Anda en iyi resim için Külkedisi koşusunu tamamladı. başlıklı o gösteri Vanity Fair ile Ödüllerin Ardından, VF.com’da yayınlanacak Gösteriş FuarıYouTube ve twitter kanallar.

Ardından, 22:30 pm PT’de, Vanity Fair Oscar Partisi Canlı göstermek. O zamana kadar, kırmızı halı adaylar ve kazananların yanı sıra birçok A-lister ile dolu olacak. yapma Oscar’a gitmek ama Yapmak Giyinmek ve kutlamak istiyorum. Samimi, eğlenceli röportajlar ve bol göz alıcı modaya yer veren, Vanity Fair Oscar Partisi Canlı tarihinde mevcut olacak Gösteriş FuarıTikTok kanalı ve vf.com/oscarparty.

Tarafından barındırılan VF Genel Yayın Yönetmeni Radhika Jones, bu yılki parti bir kez daha Beverly Hills’deki Wallis Annenberg Sahne Sanatları Merkezi’nde özel yapım bir mekanda gerçekleşecek. Şimdi dokuzuncu yılında, fotoğrafçı Mark Seliger‘ın ünlü portre stüdyosu, VF.com ve Instagram’da gerçek zamanlı olarak görücüye çıkan görüntülerle akşam boyunca bir dizi konuğu, adayı ve kazananı ağırlayacak.

25 yılı aşkın süredir, Gösteriş Fuarı Oscar kazananlarını ve adaylarını, Akademi Ödüllerinin hemen ardından samimi bir kutlama için Hollywood’un en dinamik yıldızlarıyla bir araya gelmeye davet etti. Yeni basılmış Oscar kazananının bulunduğu, endüstrinin en iyi yeteneklerinin mutlaka katılması gereken bir yer. Billie Eilish adayla karışabilir Timothée Chalamet, Ve Leonardo DiCaprio iş arkadaşlarıyla zafer fotoğrafları için poz verebilir.

gelen herkes Jennifer aniston Ve brad pitt ile Jennifer Lopez Ve Ben Affleck, selena Gomez Ve Justin Bieber, Ve Gwen Stefani Ve Blake Shelton Bu kapsamlı tarihte belgelendiği gibi, fotoğraf kabininde veya dans pistinde sıralarını almışlar. Gösteriş Fuarı Oscar partisi. Hollywood’un büyük gecesinden önce haberdar olmak için “HWD Daily” haber bültenine kaydolun ve takip edin Gösteriş Fuarı Instagram’da ve twitter. ve katıl VF 12 Mart Pazar günü yapılacak 2023 Oscar Ödülleri’nde ön sıradan yer almak için.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir