Tinashe, Hayranları Nostaljik Hissettiren Sarışın Ombré’ye Geri Döndü – Fotoğrafları Gör

Yaza resmi olarak iki hafta daha var ama şimdiden ünlülerin saç dönüşümleri için heyecan verici bir zaman oldu. Daha sıcak aylar yeni bir saç modeli gerektiriyor ve favori yıldızlarımızdan birkaçı daha kısa veya daha hafif görünümleri tercih ediyor. Tinashe ikinci grubun bir parçası: Yakın zamanda yeni sarı saçlarını piyasaya sürdü, bu da bana (ve birçok Instagram yorumcusuna) kariyerinin başlarındaki görünüşünü hatırlattı.

Yeni saç resmi olarak 1 Haziran’da yaklaşan realite şovunun basın ön izlemesinde görücüye çıktı. Mars’taki yıldızlar. Ertesi gün Tinashe, yeni saç stilinin bazı özçekimlerini Instagram hayranlarıyla ve “benimle güzelce konuş” başlığıyla paylaştı.

Şarkıcının saçları, kalçalarına kadar uzanan, gevşek, bal sarısı bukleler halinde dökülüyordu. Kökleri, onu birlikte görmeye alıştığımız koyu esmer bir tondu. Ama kafa derisinden yaklaşık bir inç uzakta, saçları giderek daha açıktı, karamel kahverengi bir tonla başlayıp uçlarda daha açık bal sarısı bir renkle bitiyordu.

Getty Resimleri

Instagram gönderisini ilk gördüğümde, aklıma hemen ilk single’ı ve ondan duyduğum ilk şarkı olan “2 On” geldi. 2014 yılında yayınlanan müzik videosunda Tinashe’nin benzer bir sarışın ombré’si var ve aynı şey o dönemdeki diğer müzik videoları için de söylenebilir.

Nostaljik hayallerimde yalnız değilim: Tinashe’nin hayranları, geçmişe dönüş tarzını onaylayarak onun yorum bölümünü havaya uçuruyor. “Aman Tanrım, 2014/2018 nashe 😍” dedi, diğeri “BLONDENASHE GERİ DÖNDÜ” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir