Nina Dobrev Instagram Canlı Yayında Maşa Kullanmayı Öğrendi — Video

Koronavirüs pandemisi sırasında evde kalmak, çoğumuza yeni bir beceri öğrenmek için ilham verdi. Örneğin, kendi kendime ayda nasıl yürüneceğini öğrettim ve bunun için benim sözüme inanmanız gerekecek çünkü onun videosunu yayınlamıyorum. Bununla birlikte, birçok ünlü saçlarını nasıl keseceğini öğreniyor ve Megan Rapinoe ve Sue Bird gibi birkaç ünlü stilist ve Nine Zero One salonunun ortak sahibine döndü. Riawna Capri uzun mesafe rehberlik için Instagram’da canlı yayında. En son Kendin Yap saç kesimi dersi tarafından yayınlandı. Nina Dobrevama aslında bazı gerçekten ilişkilendirilebilir (ve bilgilendirici) güzellik içeriği için yapılan düzeltmeyi takip eden şekillendirme seansıydı.

Capri, Dobrev’i düzeltme ve saçını düzeltme ve uçlarının tozunu alma yoluyla bir saatten fazla gezdikten sonra, oyuncuya saç maşası kullanmayı öğretmenin zamanı gelmişti. Capri, IGTV izleyicilerine “Siz çocuklar, o saçını kıvırmaz, size söylüyorum” diyor.

Dobrev, hem kendisinin hem de Capri’nin videoda kullandığı 1,25 inçlik saç maşasıyla tanışırken, “Duşa atlıyorum ve normal şekilde kurumasına izin veriyorum,” diyor. Şans eseri, Dobrev düz saçlarına biraz hacim ve dalgalılık katmak için saç maşası kullanmanın temellerini öğrenirken, hepimiz Capri’nin şekillendirme acemilerine verdiği ipuçlarından yararlanabiliriz.

Capri, Dobrev’e saçını ortadan ayırmasını ve her iki tarafı da üç parçaya ayırarak henüz kıvrılmamış saçları omuzlarının önünde tutmasını tavsiye ediyor. “Arkadan başlayacağız ve kıvırmayı bitirir bitirmez onu oraya geri koyacağız ve yolumuzdan çekeceğiz” diyor. “Yukarı çıkacağım ve büküleceğim. Saç maşanızı döndürmeyi asla bırakmayın. Döndürün ve tıklayın, tıklayın, tıklayın, tıklayın”, namlu üzerindeki kelepçeyi hafifçe açıp kapatarak gösteriyor. “Tıkla, tıkla, sonuna kadar tıkla, en alta gelene kadar.”

Dobrev saç maşasını kullanmakta pek rahat hissetmiyor ama Capri en iyi amigo kız. “Şimdi döndür ve döndürmeyi bırakma. Döndürmeye devam et, döndürmeye devam et, döndürmeye devam et. Klik, klik, klik, klik, klik, klik, klik. Aferin. Aferin. Bunu anladın, bunu anladın. Kliklemeye devam et . Tıkla, tıkla, tıkla, tıkla, tıkla, tıkla. Aferin. Aferin. Aşağı kaydır. Aşağı kaydır, doğrudan boyuna doğru. Mükemmel,” diye teşvik ediyor Dobrev’i. Sonra harika bir ipucu paylaşıyor: “Hala sıcakken bükün ve arkanıza koyun. Mükemmel. Şimdi hala sıcakken döndürmek çok önemli çünkü bu saçı kurutuyor.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir