Mikro Patlamalardan Nefret Ediyorum, Ama Kat Graham Fikrimi Değiştirmiş Olabilir – Fotoğraflara Bakın

Bebek kâkülleri en tartışmalı ve cüretkar saç stillerinden biri olabilir ve dürüst olmak gerekirse, genellikle ben Olumsuz Bir hayranı. Ama bir şekilde, bir şekilde, Kat Graham son görünüşüyle ​​onları denemem için beni cezbediyor. 21 Mart’ta simsiyah bebek saçağıyla Los Angeles’ta düzenlenen Fashion Trust ABD Ödülleri’nde boy gösterdi.

Ödül etkinliğinde dikkat çeken tek şey saçları değildi. bu Vampir Günlükleri star, küt kakülleri ve sırtının alt kısmına doğru dökülen simsiyah saçları ile ten rengi, vücudu saran, yere kadar uzanan bir elbise giymişti. Saçaklarının uçları, siyah saçları ile mükemmel kavisli kaşları arasında yaklaşık bir inç boşluk bırakarak ön kısmının ortasında bitiyordu.

Getty Resimleri

Önden bakıldığında, saç modeli pürüzsüz ve bir tıraş bıçağından daha düz görünür. Bununla birlikte, son zamanlarda kırmızı halılarda çok popüler olan su dalgaları sayesinde koyu renkli saçları aslında bir miktar dokuya sahipti. Bukleleri veya dalgaları düz kahküllerle birleştirmek bazen 2000’li yıllara kötü bir şekilde geri dönebilir, ancak süper düz kahkülleri ve hafif dalgalı saçları arasındaki küçük kontrast işe yaradı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir