Met Gala 2023 Nereden İzlenir: Vogue’dan Canlı Yayın

için geri sayım 2023 Met Galası başladı. Üst üste üçüncü yıl için, rağbet 1 Mayıs Pazartesi günü resmi Met Gala kırmızı halı canlı yayınına ev sahipliği yapacak ve izleyicilere the Yılın en çok beklenen ve yıldızlarla dolu olaylarından birine içeriden bakın.

Canlı yayına bir kez daha aktör ve yapımcı La La Anthony ev sahipliği yapacak ve bu kez yazar ve kasaba hakkında adam olan Derek Blasberg ve Cumartesi gecesi canlıChloe Fineman’dan. İnternet çoklu tireli Emma Chamberlain de şu şekilde geri dönecek: rağbetözel muhabiri.

Merhum Karl Lagerfeld’in silinmez mirasını kutlayan bu yılki Met Gala, hiç şüphesiz gerçek bir moda şöleni olacak. (Sonuçta, kıyafet kuralı “Karl’ın onuruna…” şeklindedir) Aşağıda, 2023 Met Gala canlı yayınını nasıl izleyeceğinizi ve ayrıca Pazartesi Met Gala öncesinde ihtiyacınız olan diğer her şeyi öğrenin..

Canlı yayını nereden izleyebilirim?

2023 Met Gala canlı yayınına ev sahipliği yapan rağbet. Ayrıca tüm Türkiye’den canlı olarak yayınlanacak. moda YouTube, Instagram, Facebook ve Twitter sayfaları.

Vogue Club ayrıca bir Met Gala canlı yayın izleme partisine ev sahipliği yapıyor ve siz de davetlisiniz! New York City’deki özel etkinliğimizde modanın en büyük gecesini kutlama şansını kaçırmayın. Burada daha fazlasını öğrenin.

Canlı yayın saat kaçta başlıyor?

2023 Met Gala canlı yayını 18:00 EST’de başlayacak. Bir hatırlatıcıya mı ihtiyacınız var? Canlı yayın başladığında uyarı almak için kayıt olabilirsiniz. rağbetgünlük haber bülteni, kırmızı halıdan güncellemeler, canlı yayın erişimi, ayrıca en iyi moda hikayeleri ve ünlülerin stilini sağlayacak.

Canlı yayını kim sunuyor?

Bu yıl 2023 Met Gala canlı yayınının sunuculuğunu oyuncu ve yapımcı La La Anthony, yazar Derek Blasberg ve aktör, komedyen ve Cumartesi gecesi canlı oyuncu Chloe Fineman. Bu arada İnternet çoklu tireli Emma Chamberlain, şu şekilde geri dönecek: rağbetözel muhabiri.

Bu yılın Met Gala teması nedir?

2023 Met Gala, Kostüm Enstitüsü’nün yeni bahar sergisinin açılışını kutluyor.
“Karl Lagerfeld: A Line of Beauty”, 5 Mayıs – 16 Temmuz tarihleri ​​arasında Metropolitan Museum of Art’ta sergileniyor. Yıllık Met Gala, Kostüm Enstitüsü’ne sergiler, yayınlar, satın almalar, operasyonlar ve sermaye için birincil finansman kaynağı sağlıyor. iyileştirmeler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir