Mayıs 2023 Balık Aylık Burç – Burcunuzun Aşkını ve Kariyer Tahminlerini Okuyun

Okumak burcunuzun 2023 burcu bu yıl sizi nelerin beklediğini görmek için veya şuraya göz atın: balık kişilik profili. Başka bir burç için aylık tahminleri okumak için bkz. tam mayıs 2023 burç.

Mayıs’a hoş geldiniz, balık Burcu. Merkür retrosu Nisan ayında başladı ve olağan can sıkıcı seyahat gecikmelerine ve yazım hatalarına neden oldu. Ancak, üzerinde 1 Mayıs Pazartesi, çok daha ilginç bir gerileme başlar. Pluto Kova burcunda ve 12. Bilinçsiz Evinizde geri gidiyor. Yeraltı dünyasının gezegeni Pluto kulağa süper gotik geliyor. Ve aslında, her şey ölüm ve yeniden doğuşla ilgili. Ancak, daha hafif bir notta, bu sadece makyaj zamanı anlamına gelir. Balık burcu, zor bir kaç yıl oldu ve çoğumuz tutkularımızı askıya aldık veya yaratıcı engeller yaşıyoruz. Zodyakın son burcu ve bir su burcu olarak, son derece sezgisel ve hatta psişiksiniz. Yani Plüton geri gittiğinde, göreviniz ister bir enstrüman çalmak, ister bir kitap yazmak veya sağlıklı bir ilişkiye girmek olsun, arzularınızı kontrol etmektir.

Felsefi hissetmeye devam ettiğinizde 5 Mayıs Cuma, Akrep burcunda bir dolunay ve ay tutulması getiriyor. Tutulmalar genellikle kaygıyı tetikleyebilir ve Akrep’in etkisiyle bu sıralarda biraz kıskançlık hissedebilirsiniz, bu genellikle üstün olmakla gurur duyduğunuz bir duygudur. Bu nedenle, rahatlayın ve bu tarih civarında kalın ve telefonunuzdan uzak durmaya çalışın. Tutulma, çok sayıda atıştırmalık, uyku ve TV maratonları içindir.

Romantik Venüs Yengeç burcuna girdiğinde ve 5. Zevk Evinize girdiğinde bol bol arkadaşınız olacak. 7 Mayıs Pazar. İyi hissetmeye hazır olun. Çıkıyorsanız veya bir ilişkiniz varsa, bu geçiş, ortaklığınıza bir tutku artışı katar. Ayrıca bir partnerle veya tek başına seks oyuncağının tadını çıkarmak için harika bir zaman. Ve eğer flört etmiyorsan veya aseksüel değilsen, kendine bir masaj, uzun bir banyo, saç kesimi veya yukarıdakilerin tümünü yaptır. Merkür retrosu sona eriyor 14 Mayıs Pazarböylece saç stillerinden cinsel arzulara kadar ihtiyaçlarınızı sorunsuz bir şekilde iletebilmelisiniz.


Devamını oku:


Mayıs, tüm yıldız burçlarından öz bakım uygulamalarını ister, ama özellikle siz, Balık. Sizi temsil eden balığın pulları gibi pul pul olmakla ün sahibi olabilirsiniz. Bu adil olmayan bir tasvir olsa da, eğer Yapmak planlardan vazgeçmek gibi hissediyorsanız, savaş gezegeni Mars, otoriter Aslan burcuna girdiğinde, astrologların onayladığı bir mazeretiniz var. 20 Mayıs Cumartesi. Enerji mücadelecidir. Arkadaşlarınız arasında ufak tefek anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Onlara kapılmayın. Bunun yerine, tıpkı güneş tutulması sırasında olduğu gibi, tembel yolun tadını çıkarmak için kendinize izin verin. Dinlenmek çok önemlidir ve kimsenin size aksini söylemesine izin vermeyin.

Pazar günü cilveli İkizler mevsimi başladığından bahsetmiyorum bile, 21 Mayıs, hayat daha da yoğunlaşıyor ve siz geri kalanı için minnettarsınız. İster öğleden sonra barbekü ister hafta sonu kaçamağı olsun, arkadaşlarla sade ama anlamlı zamanlar için ideal bir mevsim. İyi eğlenceler, Haziran’da görüşmek üzere.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir