Mayıs 2023 Aylık Terazi Burçları — Burcunuzun Aşkını ve Kariyer Tahminlerini Okuyun

Okumak burcunuzun 2023 burcu bu yıl sizi nelerin beklediğini görmek için veya şuraya göz atın: Terazi kişilik profili. Başka bir burç için aylık tahminleri okumak için bkz. tam mayıs 2023 burç.

Mayıs’a hoş geldiniz, Terazi. Nisan ayında, Merkür retrosu başladı ve olağan seyahat gecikmelerine, yanlış iletişimlere ve eski sevgililerin DM’lerinize kaymasına neden oldu. Mayıs, başka bir gezegenin geri gitmesiyle başlar, ancak bu geriye doğru dans dönüştürücü ve ruhsaldır. Açık 1 Mayıs Pazartesi, Yeraltı dünyasının hükümdarı Pluto Kova burcunda geri gidiyor ve 5. Zevk Eviniz. “Yeraltı dünyasının hükümdarı” kulağa korkutucu gelse de, Pluto’yu makyaj gezegeni olarak düşünün. 5. Zevk Evinizde geriye doğru gittiği için, cinsellikle olan ilişkinizi yeniden düşünmeyi bekleyin. Yanlış cevap yok. Bazı Teraziler iştahlarını genişletebilir (yaygın fanteziler ve tuhaflıklar listemize göz atın) ve diğerleri flört etmeye ara vermek isteyebilir. Unutmayın, ister aseksüel olun, ister aşırı derecede cinsel, bu tamamen normal ve sağlıklıdır. Goth gezegeni Pluto’nun gerilemesi size bunu hatırlatmayı amaçlıyor.

Nisan ayının ilk haftası, arzu düzeyleriniz veya ilişki durumunuz ne olursa olsun, seksle olan ilişkinizi yeniden düşündüğünüzü görürken, Akrep’teki dolunay ve ay tutulması sırasında evde kalmayı ve rahat etmeyi düşünün. 5 Mayıs Cuma. Tutulmalar hızlı değişime neden olabilir. Bunun olmasına duygusal olarak hazır olmasak bile kapılar açılıp kapanıyor. Bazen, bu iyi bir şey olabilir, çünkü zaten cinselliğiniz etrafında bir değişiklik inşa etme sürecindesiniz, tek başınıza veya güvenilir bir arkadaşınızla sessiz bir gecenin tadını çıkararak, tutulma dramasından kaçının. Güneş tutulmasından hemen sonra, bu dinlenme için minnettar olacaksınız. 7 Mayıs Pazar, yönetici gezegeniniz, romantik Venüs, Yengeç’e ve 10. Sosyal Statü Evinize giriyor. Sonuç olarak, arkadaşlarla kasabalarda geçirilen gecelerden için için için için yanan sıcak tarihlere kadar, Mayıs ayının ikinci yarısı için takviminiz oldukça meşgul.


Devamını oku:


Aşk tanrıçası Venüs’ün yönetici gezegeniniz olmasıyla, ister romantik ister platonik olsun, ilişkilerinizin sağlığı doğrudan mutluluk seviyenizle ilişkilidir. Ve rahatlayabilirsiniz çünkü Mayıs her yere, özellikle de herhangi bir cinsel veya romantik ilişkiye bereket getirir. İlk olarak, Merkür retrosu sona eriyor 14 Mayıs Pazar, herhangi bir iletişimde size yardımcı olur. Ardından, genişlemenin şanslı gezegeni Jüpiter şehvetli Boğa burcuna girdiğinde 16 Mayıs Salı, İster sıradan bir kaçamak içinde olun, ister daha ciddi bir şey, ortam hafif, cilveli ve eğlenceli. Aynı kurallar arkadaşlıklarınız için de geçerlidir. Unutma, Terazi. Romantik birlikteliklerde kendinizi kaybetmeye meyilli olabilirsiniz. Bu nedenle, ilişki durumunuz ne olursa olsun, kendinizi arkadaşlarınızın gücüyle temellendirin. 19 Mayıs Cuma, Boğa burcundaki yeni ay sırasında. En iyi arkadaşlarınızla planlar yapmak için ideal bir hafta sonu. Artı olanlara izin verilmez.

Biraz sarhoş olmadan önce, İkizler sezonunun başladığı konusunda sizi uyaralım. Pazar, 21 Mayıs. İkizler mevsimi, arkadaşlarla gece yarısı maceraları, dans pistinde sevişme ve yaz eğlencelerinin başlangıcı ile ilgilidir. Bekarsanız, Pluto’nun ısrar ettiği gibi, İkizler mevsimi cinselliğinizi keşfetmek için ideal bir zamandır, ancak kararlı bir ilişki içindeyseniz, ne kadar tekila içtiğinize dikkat edin. İyi eğlenceler Terazi, Haziran’da görüşürüz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir