Mayıs 2023 Aylık İkizler Burç Yorumu — Burcunuzun Aşkını ve Kariyer Tahminlerini Okuyun

Okumak burcunuzun 2023 burcu bu yıl sizi nelerin beklediğini görmek için veya şuraya göz atın: İkizler kişilik profili. Başka bir burç için aylık tahminleri okumak için bkz. tam mayıs 2023 burç.

Mayıs’a hoş geldiniz, İkizler burcu, ve kutlamaya hazırlanın çünkü bu ay sezonunuz başlıyor. Nisan ayının sonunda, yönetici gezegeniniz Merkür, kötü şöhretli bir gerilemeye başladı. Ancak endişelenmeyin, bu sizi biraz olsun yavaşlatmaz (yine de doğru kişiyle seks yaptığınızı iki kez kontrol etmeye devam etmelisiniz). Açık 1 Mayıs Pazartesi, Dönüşüm gezegeni Pluto, zodyakın asi burcu Kova burcunda ve 9. Felsefe Evinizde geri gidiyor. Sonuç olarak (endişelenmeyin, sezonunuz ayın ilerleyen saatlerinde başladığında bencil olabilirsiniz) aktivizme yaklaşımınızı yeniden düşünürsünüz veya sadece başkalarına yardım edersiniz. Mayıs ayının ilk haftası, henüz dahil olmadığınız siyasi davaları keşfetmek, hatta ihtiyacı olan bir arkadaşa yardım etmek gibi basit bir eylemde bulunmak için harika bir zaman.

Bununla birlikte, özellikle Akrep’teki dolunay ve ay tutulması sırasında ve 6. Sağlık Evinizde kişisel bakımda çalıştığınızdan emin olun. 5 Mayıs Cuma. Unutmayın, tıpkı parada olduğu gibi, astrologlar da sağlığınız hakkında kesin iddialarda bulunamaz. Biz doktor veya finansal danışman değiliz; güzel yıldızlı geceden en iyi şekilde yararlanmanıza yardımcı olmak için buradayız. 6. Sağlık Evinizden bahsettiğimizde, sağlık rutinlerinden, yeterince dinlenmeden ve hatta güzellik ritüellerinden – sizi güçlü ve mutlu hissettiren her şeyden bahsediyoruz. Tutulmalar stresli olabileceğinden ve hatta paranoyaya neden olabileceğinden, bu zamanlarda kendinize karşı ekstra nazik olun. Ayrıntılı bir cilt bakımı rutininin keyfini çıkarın, uzun bir banyo yapın ve bolca uyuyun.


Devamını oku:


Tutulmayı geçtikten sonra İkizler, kutlamaya başlasan iyi olur. Nakitle ilgili yukarıdaki uyarıyı hatırlayarak, eğer yıldızlara bakacaksak, 7 Mayıs Pazar, sevgi ve parayı yöneten Venüs’ün Yengeç’e ve 2. Mülkiyet Evinize girmesiyle önümüzdeki birkaç hafta boyunca size bolluk yağdıracak. Bu, bir zam, bir hobiden para kazanma veya finansal stres altında bile minnettar hissedeceğiniz kadar sevildiğini ve önemsendiğini hissetmek anlamına gelebilir. Unutmayın, duygularımız da sahip olduğumuz şeylerdir. Bu geçiş aynı zamanda bir şükran pratiği üzerinde çalışmak için harika bir zaman.

Açık 14 Mayıs Pazar, Stres seviyenizi düşüren ve topraklanma sunan Merkür retrosu sona erer. Boğa burcundaki yeniay ile felsefi hissetmeye devam ediyorsunuz. 19 Mayıs Cuma. Gökyüzü yeni bir ay ile karardığında, yeni bir döngünün başladığını gösterir. Muhtemelen kendinizi öncelikler ve sizi kimin ve neyin mutlu ettiği hakkında çok düşünürken bulacaksınız. Unutma, İkizler, istediğin şeyin peşinden gitmekte ya da tatmin edici değilse rahat ama kasvetli bir işi ya da ilişkiyi bırakmakta sorun yok. Savaşçı gezegen Mars ertesi gün cesur Aslan burcuna ve 3. İletişim Evinize girdiğinde 20 Mayıs Cumartesiüzerine düşündüğünüz arzuları seslendirme cesaretine sahip olacaksınız.

Ve hepinizin beklediği şey için: Güneş, burcunuz İkizler burcuna giriyor. Pazar, 21 Mayıs. Mutlu güneş dönüşü. Nasıl kutluyorsun? İster büyük ister küçük, bir şeyler yaptığınızdan emin olun, çünkü doğum gününüzde pastayı ve ilgiyi hak ediyorsunuz. Sadece gerçekten sevdiğiniz insanlara ve taahhütlere öncelik vermeyi unutmayın ve yeni ay boyunca kalbinizin ve arabuluculuğunu yaptığınız temaların peşinden gitmeye devam edin. İyi eğlenceler, Haziran’da görüşmek üzere.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir