Mart 2023’te Alışverişe Çıkacak En İyi Yeni Makyaj ve Tırnak Ürünleri

Bir makyaj çantası dolusu ürünle bile, yine de sorularımız var… Bir denemede winged liner çekmek mümkün olacak mı? Aşırı dumanlı bir göz uygulamanın daha hızlı bir yolu var mı? Öğle yemeğine kadar cakey bitişi olmayan koyu halkaları kapatan bir kapatıcı var mı? Ancak bu ay, markalar bu yanıtları yenilikçi ürünler biçiminde verdi ve biz de bunu rutinimizi yükseltmek için bir işaret olarak aldık.

Profesyonel boya fırçalarından modellenmiştir, Urban Decay 7/24 Mürekkepler Sıvı Astarlar pratik olarak size sanatsal eller verir. İle Kum saati‘ın yeni gölge çubukları, tek yapmanız gereken onları karalamak ve işte – şehvetli gözler şeklinde bir başyapıtınız var. Valentino‘ ın kapatıcısı, uykusuz bir geceden sonra size parlayan bir tuval vermek için sihir gibi çalışır. Ve birkaç kat sürdüğünüzden emin olun. Maybellinedramatik bir son dokunuş için hacim veren maskara.

Manikürlerimize gelince, hayran bırakan ve ışıltıyı tamamlayan renkler istiyoruz. Zeytin & Haziran (parlak cila koleksiyonu ile) ve Pazar günleri (üçlü parıldayan krom boya ile) tam da aradığımız ojelere sahip ve elimize geçmek için sabırsızlanıyoruz.

Aynı zamanda, bazı ürünler gülünç derecede güzel (neredeyse müzeye layık!) Richard Quinnile işbirliği MACrujlar, göz kalemleri ve pastel bir palet içeren – siz neredeyse onları kullanmak istemiyorum. Ama aynı zamanda nasıl direnebilirsin? hakkında da aynı şey söylenebilir gerilla‘ın sevgilim yeni ruju, hepsi bir kot takımı içinde.

Mart ayında piyasaya çıkan favori yeni makyaj ve tırnak ürünlerimiz.


Urban Decay 7/24 Mürekkep Sıvı Astar

Bu uzun ömürlüyü almak için Frida Kahlo olmanıza gerek yok Urban Decay 7/24 Mürekkep Sıvı Astar. Bir sanatçının boya fırçalarından ilham alan ergonomik tasarımlı sap, keskin, kanatlı eyeliner’ı en dengesiz eller için bile yapılabilir hale getirir. Şık, mat siyah bir gölge ve yumuşak, çikolata kahverengisi var, ancak gözlerimiz gök mavisi, parlak deniz mavisi ve elektrik sarısı gibi daha renkli tonlarda.

Glow Recipe Strawberry BHA Pore-Smooth Blur Drops Primer

Astar olup olmadığını hiç merak ettiniz mi? Gerçekten gerekli? ile hazırlık Glow Tarif Çilek BHA Gözenek Pürüzsüz Bulanık Damlalar makyaj yapmadan önce – ve daha sonra bize teşekkür edin. Elbette, fondöteniniz tüm iş günü boyunca dayanacaktır, ancak bu serum daha fazlasını yapar: Matlaştırıcı bileşenler (tayoka ve pirinç gibi) yumuşak bir bitiş için bulanıklaştırma etkisi yaratmaya yardımcı olurken, BHA’lar uzun vadede daha pürüzsüz bir cilt için nazikçe peeling yapar.

Valentino Çok Valentino Kapatıcı

Bir kapatıcı olması gerekiyordu gizlemek noktalar (koyu halkalar veya lekeler gibi) — kuruma ve topaklanma gibi sorunlara neden olmaz. Valentino Çok Valentino Kapatıcı tam olarak bunu yapar. Etkileyici bir kapatıcılığın ötesinde (yorgun görünen gözlerin hiç şansı yok!), ipeksi, hafif formül, kafeinle kabarmayı ve ayrıca nemlendirmek ve dolayısıyla kırışmayı önlemek için E vitamini içerir.

Pazar Günleri İnci Oje Koleksiyonu

Hailey Bieber gibiyseniz ve sırlı halka tırnaklar kişiliğinizin bir parçası haline geldiyse, buna bayılacaksınız. Pazar Günleri İnci Oje Koleksiyonu. Işığı yakalayan bir manikür için tek ihtiyacınız olan iki kat. En sevdiğiniz inci küpelerinizi anımsatan yanardöner krem, metalik okyanus mavisi veya yanardöner pembe arasından seçim yapın. Hepsi parlıyor!

Maybelline New York Falsies Gerçeküstü Uzatma Maskarası

Ultra zıplayan bir patlama yaratan kaliteli yuvarlak bir fırça gibi, bu Maybelline New York Falsies Gerçeküstü Uzatma Maskarası değnek kirpiklerinize biraz güç verecektir. Bükülmüş kıllar her bir küçük tüyü yakalar ve tüm taahhüt veya bakım gerektirmeden kirpik uzantılarına rakip olan bitmiş bir görünüm için liflerle kaplar.

Olive & June Farmer’s Market Collection Cila Seti

Hafta sonu çiftçi pazarında mevsimin ne olduğunu size söyleyemeyiz, ancak manikürünüz söz konusu olduğunda, çilek kırmızısı, havuç suyu portakalı veya lavanta toplama için olgunlaşmıştır. Zeytin & HaziranBerry Basket (yumuşak bir turkuaz), Not Kale (açık yeşil) ve This Lettuce is Radicchio (saf eflatun) gibi isimlerle, set halinde veya ayrı ayrı sunulan altı renkte sunulur.

Kum Saati Röntgenci Göz Farı Çubuğu

Güne nasıl daha fazla saat ekleneceğine dair kodu bir şekilde çözmediyseniz, muhtemelen sabahları abartılı bir bakış yapılamaz… Artık değil. Erteleme düğmesine birkaç kez basmamıza ve yine de bir araya getirilmiş gibi görünmemize izin veren bu kaydır ve git Kum Saatinden Göz Farı Çubukları. Kremsi doku parmaklarınızla kolayca karışır ve sertleştikten sonra bulaşmaz.

Guerlain Çiçekli Denim Koleksiyonu

Harika bir kot pantolon gibi, bundan da çok fazla yıpranacağınızdan şüpheleniyoruz. Blossom Jean’de Guerlain Rouge G Kılıfı, ressam Laura Gulshani’nin çiçek freskleriyle. Markanın rujunun en sevdiğiniz tonunu sürün ve her kaydırmayı bitirdiğinizde, başka bir mermi ile doldurun.

Too Faced İtalyan Spritz Göz Farı Paleti

Como Gölü’ne kısa bir gezinti yapmak mümkün değilse, size 18 adet narenciye kokulu göz farından oluşan ferahlatıcı bir seçki sunabilir miyiz? Too Faced İtalyan Spritz Göz Farı Paleti? Gündüz için, Toasted in Toskana (yumuşak bir kahverengi) ve Spaghetti About It (yanmış-turuncu bir kahverengi) gibi pek çok mat-nötr ton var, ama biz en çok Cin Cin (sıcak bir bronz) gibi çarpıcı ışıltılar için heyecanlıyız. ve Lake & Bake (gece mavisi).

Richard Quinn tarafından MAC

İngiliz moda tasarımcısı Richard Quinn, avangart kreasyonları ve cesur renk kullanımıyla tanınıyor, bu nedenle MAC ile işbirliği çok mantıklıydı. Quinn, “İngiliz çiçeklerine ve Paris modasına olan sevgimi yansıtan bir koleksiyon yaratmak istedim” diyor. MACStack Maskara ve ünlü Mat Ruj gibi markanın klasikleri, sınırlı bir süre için çiçek açıyor. Ulaşmak istediğimiz ilk şey: Vamp-tastic’te Richard Quinn Mat Ruj MACsulu, fuşya.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir