Lütfen Bana Jennifer Aniston’ın Gümüş Bir Çizgide Büyümek Üzere Olduğunu Söyleyin — Videoyu İzleyin

“Onlara bir inç verin ve bir mil sürecekler” ifadesini duydunuz, değil mi? Gördükten sonra tam olarak yaptığım şey bu Jennifer aniston‘in son Instagram gönderisi. Kelimenin tam anlamıyla bir inç kare gri saç veriyor ve ben yönetici kararını, onu son derece havalı bir gümüş çizgi olarak uzatması gerektiğine karar verdim.

Aniston, 2 Haziran Cuma günü hayranlarına markası LolaVie’nin Yoğun Onarım Tedavisi hakkında bilgi vermek için sevimli küçük bir Instagram Reel yayınladı ve biz yeni ürün için heyecanlıyız, aynı zamanda başlangıcı gibi görünen şey için de heyecanlanmamak elde değil. Bonnie Raitt, Michelle Visage veya Stacy London gibi gri bir çizgi. Aniston’ın saçı, önden sarkan birkaç parça ile gelişigüzel bir şekilde yarı yukarı çekildi, aksi takdirde sarı vurguları arasında saç çizgisinde merkezin hemen dışında büyüyen biraz gri gibi görünen şeyleri görmemize izin verdi.

Birkaç yorumcu griler hakkında tam anlamıyla A-delikleri olsa da – bazıları ona grilerin görünmesine henüz izin vermemesi gerektiğini söyleyecek kadar gerçek bir cürete sahipken, diğerleri onun güzel göründüğünü söyledi. ona rağmen (göz devirme) – diğerleri de benim gibi gri saçlar için burada. Bir hayran, “Grinin ortaya çıkmasına izin verdiğin için aferin – canlandırıcı,” diye yazarken bir başkası, “Jen, saçın tam bir şaheser ve herkes aynı fikirde.”

Instagram içeriği

Bu içerik, kaynaklandığı sitede de görüntülenebilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir