Lucy Liu, Künt Bob Dönemine Girdi – Fotoğraflara Bakın

Benim kuşağımdaki pek çok kişi gibi, önce ben var olan büyüklüğü keşfettim. Lucy Liu 2000 aracılığıyla Çarli’nin Melekleri film. Yakuza lideri O-Ren Ishii olarak hünerini kim inkar edebilir? Bill i öldür veya Dr. Joan Watson’dan Jonny Lee Miller’ın Sherlock Holmes’una İlköğretim mi? Liu’yu ne zaman düşünsem, onu bu projelerle ilişkilendirmenin yanı sıra, onun uzun siyah ipeksi saçları gelir aklıma. Ancak bu hafta itibariyle, bu tarz çoktan gitti ve yerini künt bir bob aldı.

23 Mayıs’ta, Shazam! Tanrıların Öfkesi kötü adam yeni kısa saçını New York’ta “Unzipped: An Autopsy Of American Inequality” gösteriminde görüntülendi. Uzun, düz, simsiyah saçlarının küt uçları tipik olarak beline doğru düşüyordu ama bu yeni kesimle bir santim bile saçı omuzlarını sıyırmıyordu. Kısa saçları, merkezden sadece biraz farklı olan bir yan kısım ile basit bir şekilde şekillendirilmişti. Ayrıca, daha fazla vücut için uçlarının da hafifçe içe doğru kıvrılmış olabileceği anlaşılıyor.

Yeni saç kesimini oldukça az makyajla eşleştirdi. Yanaklarının ve dudaklarının elmacık kemiklerini pembe bir renk kaplamıştı. Görünüşe göre göz kapaklarına az miktarda siyah astar da eklemiş olabilir.

Getty Resimleri

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir