Kuaförlere Göre Her Zaman Parlak ve Canlı Saçlar İçin 2023 Yılının En İyi 11 Evde Kullanılan Saç Parlatıcısı

Bir salondan taze, havalanmış saçlarla çıkmaktan daha iyi bir duygu düşünemiyoruz – bu kabarık, parlak görünüm saf ipek gibi hissettiriyor. Ne yazık ki, saçlarımız her matlaştığında bir kuaföre gitme lüksümüz yok, ama bir tane alma seçeneğimiz var. evde saç parlatıcısı.

Şimdi korkmayın – parlatıcılar kutulu saç boyalarıyla aynı değildir. Saçınızın rengini kalıcı olarak değiştirmezler. Aslında, New York City’deki Salon SCK’de bir kuaför olan Devin Toth’a göre, saç parlatıcıları kalıcı miktarda konsantre parlaklık ve pigment biriktirir. Buna ek olarak, kozmetik kimyager Erica Douglas daha önce şunları söyledi: cazibe parlatıcılar, saç yüzeyinin daha pürüzsüz olması ve ışığı daha iyi yansıtabilmesi için aşınmaları doldurarak kütikül tabakasının yüzeyini kapatır ve pürüzsüzleştirir – o süper parlak görünümü verir.

Donukluğu gidermek veya renginizi veya doğal saçınızı biraz canlandırmak istiyorsanız doğru yere geldiniz. Aşağıda, eczaneden alabileceğiniz seçenekleri ve saçınızı parlatacak bazı üst düzey tüyoları listeledik. Şu anda alışveriş yapmak için evde en iyi saç parlatıcıları için kaydırmaya devam edin.

Drybar Likit Cam Anında Parlatıcı Durulama

Pureology Color Fanatik Top Coat + Ton Saç Parlatıcı

New York City merkezli kuaför Mia Santiago, her ikisini de tavsiye ediyor Drybar Likit Cam Anında Parlatıcı Durulama Ve Pureology Color Fanatik Top Coat + Ton Saç Parlatıcı ama farklı nedenlerle. Drybar penası, saçınız için bir üst kat görevi gören ve arkasında parlak bir parlaklık bırakan neroli yağı içerir. Öte yandan Pureology, mavi ve kırmızı gibi beş canlı tonda gelir ve tek yıkamada parlaklığı, yumuşaklığı ve rengi geri kazandırır.

Toth’a göre, Kérastase Chroma Absolu Soin Acide Chroma Gloss rengi korumak ve yüksek parlaklıkta bir yüzey bırakmak için saç lifinin yüzeyini güçlendiren ve kapatan çok parlak bir saç parlatıcısıdır. “Bu parlaklık, güzellik salonu sonrası çarpıcı saç renginizin ömrünü uzatacak” diyor. “Formül su ile karıştığında, saçı tamamen kaplayan ve koruyan lüks, kremsi bir dokuya dönüşür.”

bu Madison Reed Color Canlandırıcı Parlaklık Toth’un sevdiği başka bir formül. “Bu besleyici parlaklık, solmuş rengi tazeler, tonu düzeltir ve şeffaf, yarı kalıcı renklerle parlak bir parlaklık katar.” Boyalı saçlarınız yoksa Glassa gölge, tüm saç tiplerine anında parlaklık katan açık bir seçenektir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir