Koç Nisan 2023 Burcu – Burcunuzun Aşkını ve Kariyer Tahminlerini Okuyun

Okumak burcunuzun 2023 burcu bu yıl sizi nelerin beklediğini görmek için veya şuraya göz atın: Koç kişilik profili. Başka bir burç için aylık tahminleri okumak için bkz. tam nisan 2023 burç.

nisan hoş geldin Koç burcu. Bu ay, burcunuza yoğun bir güneş tutulması getiriyor, ancak daha önce böyle zamanlarda hayatta kaldınız ve güçlü, inatçı bir koç olarak, bunu da gayet iyi atlatacaksınız. Geçen ay, astrolojik yeni yılı başlatan mevsiminiz başladı. Bu nedenle, Nisan ayında meşaleyi Boğa’ya devretmek zorunda kalacak olsanız da, bu ay takviminizde, sezonunuz kapansa bile, dönmeye değer pek çok bereketli tarih var.

İlk olarak, üzerinde 3 Nisan Pazartesi, iletişim gezegeni Merkür şehvetli Boğa burcuna ve 2. Mülkiyet Evinize giriyor. 2. Ev gerçekten de nakit ile ilişkilendirilir, ancak ne kadar istesem de, hiçbir astrolog bu ekonomide bir nakit akışı vaat edemez. Ama bu umutlu olmamak için bir sebep değil. Tanrıların habercisi Merkür’ün yardımıyla, Nisan ayı başı, ister sendikanızla çalışın, ister zam isteyin, ister bütçe oluşturun, parayla ilgili konuşmalar yapmak için umut verici bir zamandır.

Para hakkında konuşmak stresli olabilir ve kişiyi korkmuş ve izole edilmiş hissettirebilir, ancak iyi haber şu ki, yalnız olmayacaksın. 5 Nisan Çarşamba güzel Terazi’de ve 7. Ortaklık Evinizde parlak bir dolunay getiriyor. İster destekleyici bir partner için eve geliyor olun, ister iş arkadaşlarınız arasındaki dostluktan keyif alıyor olun, sinir bozucu müzakerelerde yol alırken güvenebileceğiniz insanların yanınızda olduğunu bilin. Dolunaylar doruk noktalarını işaret ettiğinden, bu geçiş aynı zamanda romantik bir ilişkide bir seviye atlamayı da görebilir. Yani, bu sıralarda zam almasanız bile, hayatta paradan daha fazlası olduğunu hatırlayacak kadar sevildiğinizi hissedeceksiniz. Aşk gezegeni Venüs, cilveli İkizler burcuna ve 3. İletişim Evinize girdiğinde 10 Nisan Pazartesiilişki durumları hakkında herhangi bir konuşmanın su gibi kolayca aktığını ve ideal olarak doğru kişiyle doğru yolda olduğunuzu hatırlattığını görürsünüz.


Devamını oku:


19 Nisan Çarşamba, burcunuza yeni ay ve güneş tutulması getiriyor, Koç. Astrologlar tutulmalardan “kozmik joker karakterler” olarak bahsetmeyi severler çünkü hızlı ve genellikle beklenmedik değişiklikler getirebilirler. Ancak, yukarıda tartışıldığı gibi, hem profesyonel hem de kişisel arzularınız ve istekleriniz ve ihtiyaçlarınız hakkında net bir iletişim uygularsanız, bu tutulmanın ciddi bir zarar görmeden geçmesi için yeterince sağlam bir zeminde olmalısınız. En kötüsü, bu randevu civarında biraz endişeli hissedebilirsin, bu yüzden kişisel bakım gecesinin tadını çıkarmak için iyi bir bahane.

Güneş burcunuz Koç burcundan ayrılarak Boğa sezonunu başlatıyor. 20 Nisan Perşembe. Zodyakın ilk burcu olarak, kendi yolunu çizmeyi ve ilgi odağı olmayı seviyorsun, bu yüzden bu haberi biraz can sıkıcı bulabilirsin. Ancak Boğa mevsimi, yolunuza bolluk getirecek bereketli bir dönemdir. Umarım, bu biraz para anlamına gelir ve kesinlikle daha fazla sevgi anlamına gelir. Hayattaki iyi şeylerden çok kötü şeylere dikkat etmeniz normaldir ancak Boğa burcu göreviniz hayata bardağın dolu tarafından bakmaktır. Sadece övgü ve iltifatlar dahil olmak üzere, olan her şeyi not etmeyi ve hatırlamayı misyon edin. Kimse hayatın zorlayıcı olabileceğini iddia etmese de Koç burcu bazen mutluluk bir seçim haline gelir ve siz dünyadaki tüm neşeyi hak ediyorsunuz.

Pozitif kalmak, 2019’da başlayan Merkür retrosunu atlatmanıza yardımcı olacaktır. 21 Nisan Cuma. Alıştırmayı biliyorsunuz: Önemli e-postaları ve metinleri yazım hataları için iki kez kontrol edin, DM’lerinize giren zehirli eski sevgilileri göz ardı edin ve ekstra seyahat süresi sağlayın. Ancak, genel olarak, Nisan göreviniz, ilişkilerinizden elde ettiğiniz neşeye odaklanmak ve Merkür iletişim geri dansında olsa bile başkaları için takdirinizi ifade etmektir. Gelecek ay görüşürüz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir