Kişisel Bilgilerin Gizliliği Hakkında:

Kişisel verilerinizin işlenmesi sırasında gizliliğinizin korunması sitemiz için önemlidir; web sitemize yapılan ziyaretler sırasında toplanan kişisel veriler, yasal hükümlere göre kullanılmaktadır. Web sitemizden, içeriği kontrolümüz altında olmayan diğer sitelere bağlantılar verilebilir; Bulunduğunuz internet sitesi, bu web sitelerindeki içerikten dolayı sorumluluk kabul etmez.

Kişisel verilerin toplanması ve işlenmesi:

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, web sunucumuz, internet hizmet sağlayıcınızın adını, bizi hangi web sitesinden ziyaret ettiğinizi, ziyaret ettiğiniz web sayfalarını ve ziyaretinizin tarih ve uzunluğunu otomatik olarak kaydeder. Ek kişisel veriler, yalnızca siz izin verdiğinizde, örneğin bir kayıt, anket, yarışma veya sözleşmenin yürütülmesi bağlamında depolanır.

Sitemizin ziyaretçileri yazdıkları yorumların kendi sorumluluklarında olduklarının bilinci ile yorumlarını yazmalıdırlar. Sitemiz provokasyona açık ve sektör içinde rekabetin çok yoğun olduğunu bir alanda hizmet verdiği için, yorumların seviyesi hakkındaki hassasiyetimizi dikkate alacağınızı düşünüyoruz. Web sitemiz yazılan yorumlar için sorumluluk kabul etmez, sorumluluk yazıyı yazan ziyaretçilere aittir. Kurum ve kişiler isterlerse, kendileri hakkındaki rahatsız oldukları yorumların silinmesini talep edebilirler, bunun için bize mail yoluyla ulaşmaları yeterlidir.

Adsense Reklamları hakkında:

Web sitemizi ziyaret ettiğiniz zamanlarda reklam hizmeti vermek için üçüncü taraf reklam şirketlerini kullanmaktayız. Söz konusu şirketler, bu sitelere ve diğer web sitelerine yaptığınız ziyaretlerden elde ettikleri (adınız, adresiniz, e-posta adresiniz veya telefon numaranız dışındaki) bilgileri ilginizi çekecek ürün ve hizmetlerin reklamını size göstermek için kullanabilir. Bu uygulama hakkında bilgi edinmek için ve söz konusu bilgilerin bu şirketler tarafından kullanılmasını engellemek üzere seçeneklerinizin neler olduğunu öğrenmek isterseniz burayı tıklayın.