Gabrielle Union Örgü Kaldırma Sürecini İnanılmaz Kolay Gösteriyor — Videoyu İzle

Örgüleri bir sonraki Siyah insan kadar seviyorum, ancak alt etme süreci cehennemde özellikle buharlı, meşakkatli bir günden başka bir şey değil. Örgülerimi çıkarırken “oop jumpscare” in gerçek fiziksel temsili gibi görünsem de, bir şekilde, bir şekilde Gabrielle Birliği kendi örgülü saç stilini çıkarırken zahmetsiz güzelliğin portresi.

1 Haziran’da Union, kendi saç bakım serisi Flawless by Gabrielle Union’dan ürünler kullanarak örgülerini açtıktan sonra saçlarına nasıl baktığını gösteren kısa bir klip yayınladı. “Bütün grileri görebildiğiniz için ne kadar büyüdüğünü bu şekilde anlayabilirsiniz. Yaşlılıktaki çocuklara hoş geldiniz,” diyor Saç Derisi Yatıştırıcı Toniği saçına ve saç derisine uygulayıp ovuştururken.

Hemen ardından sevimli kızı Kaavia James Wade’den kısa bir kamera hücresi alıyoruz. “Buklelerine bak,” diyor Wade ellerini annesinin saçlarından geçirirken. Ardından video, Union’ı muhtemelen yeni yıkanmış saçlarıyla beyaz bir cüppe içinde gösteren bir sonraki klibe geçer. 45 dakika buharlı saç kurutma makinesi kullanmadan önce 5 Tereyağlı Mucize Maskeyi saçlarına sürerek ve ardından durulayarak, “Ah, bu benim için bir kayma,” diyor.

Bundan sonra, sürecin bir sonraki ve görünüşte son adımına ilerlerken, beyaz cüppeli Union’ın başka bir görüntüsünü alıyoruz, bu da el yazısıyla monogramına sahip. Elinde 5 Butter Miracle Durulanmayan Saç Kremi yazan beyaz etiketli büyük bir kapla çerçevede beliriyor. Saçına eklemeden önce, “Ailem benden çaldığı için lanet örneği kullanmak zorunda kaldım,” diye paylaşıyor. Videoyu beyaz bir atlet ve iç çamaşırıyla sevimli, taranmış, yeni yıkanmış Afro’suyla bitiriyor.

Instagram içeriği

Bu içerik, kaynaklandığı sitede de görüntülenebilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir