Cardi B ve Latto “Put It On Da Floor Again”de Popo Boyu Sarı Saçla Eşleşiyor — Fotoğrafları Gör

Bunu daha önce söyledim ve tekrar söyleyeceğim: Kadın rap ve hip hop hayranı olmak için harika bir zaman. Haziran ayının başında Latto ve Cardi B, Latto’nun “Put it on Da Floor Again” şarkısının bir remixiyle ve ikilinin uzun sarı saçlarıyla büyüleyici göründüğü bir müzik videosuyla bizi kutsamaya karar verdiler.

Hem Latto hem de Cardi B, 1 Haziran’da Instagram’da kısa bir kliple yaklaşan remix (ve sarışın görünümleri) ile dalga geçti. Latto klibe iki parçalı, baskılı mavi bir kıyafetle ve bal sarısı bukleleri kalçalarının altına düşen buklelerle başladı. Ayrıca, uçları göz kapaklarını sıyıran ama kaşlarını tamamen örtmeyen uzun, incecik bir saçağı vardı.

“Onu yere koydum. Şimdi tekrar yere koymak üzereyim. Bu cuma remiksleyin,” dedi. “Yepyeni davrandığı plastiği söküp at onu.” Tam konuşurken Latto, isimsiz bir kişinin üzerine siyah bir plastik poşeti yırttı ve birkaç saniye içinde onun efsanevi Cardi B olduğunu keşfedeceğiz.

Bronx’ta yetiştirilmiş rapçi siyah plastik torbadan ipeksi düz sarı saçlarla fırladı, ama onunki Latto’nun bal sarısı stantlarına kıyasla daha çok kül sarısıydı. Cardi’nin saçı, öne çıkan katmanlı bir görünümdü. En kısa katmanlar çenesinin yaklaşık bir inç altına düşerken, en uzun parçalar beline geliyordu. Kökleri daha derin bir kahverengi tondaydı ve saçında daha açık sarının arasında biraz daha esmer çizgiler görebilirsiniz. Düz saçlarının uçları hafifçe toplanmıştı.

Instagram içeriği

Bu içerik, kaynaklandığı sitede de görüntülenebilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir