Canlı ve Eğlenceli 24 Neon Tırnak Fikri — Fotoğraflara Bakın

Los Angeles merkezli tırnak sanatçısı Elle Gerstein, “Neon her zaman trend oluyor” diyor. 35 yılda ünlüler için manikür yaptı ve editoryal fotoğraf çekimleri yaptı. neon çivi trend döngüsünde tekrar tekrar yüzeye çıkar. Bu parlak, şeker rengi tonları tam olarak bu kadar popüler yapan nedir? Gerstein, “Herhangi bir tasarımı hayata geçiriyorlar” diyor. İster farklı renkli neon ojeleri kombinleyin, ister yumuşak tonlarla kontrast yapın, fark yaratırlar.

Ne kadar çok yönlü olsalar da, neon tırnakları takmak göz korkutucu olabilir. Neyse ki, internette sonsuz ilham var – ve en iyilerini derledik. Aşağıda, uzmanlar neon ve en göz alıcı renk kombinasyonları ile en çok hangi tırnak tasarımlarının işe yaradığını paylaşıyor.

Neon Hayvan Baskılı Çiviler

Elle Gerstein

En sevdiğiniz hayvan tasarımına biraz neon ekleyin. Gerstein özellikle neon oje kullanarak zebra baskı desenleri yaratmayı seviyor. Bunu, iki neon oje (yukarıda gösterildiği gibi) veya baskıda normalde siyah gölgenin görüneceği yerde bir canlı renk tonu kullanarak yaptığınızı söylüyor.

Neon Fransız İpuçları

Hemi Parkı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir