Blake’i Hiç Böyle Büyük, Sıkı Buklelerle Canlı Görmediniz — Fotoğraflara Bakın

Blake Lively kırmızı halıya mı yoksa 70’lerde Studio 54’e mi gidiyor? Oyuncu, 27 Nisan’da yeni Tiffany & Co. amiral gemisini dans pistine ya da kuyumcuya gitmeye hazır hacimli, sıkı buklelerle kutladığında gerçekten disko havasını hissediyordu.

Lively, etkinlik için her zamanki gevşek, darmadağınık kumsal dalgalarından keskin bir sola dönüş yaptı ve sıcak bal sarısı saçlarını sırtından aşağıya ve bir omzunun üzerinden sarkan kabarık bukleler halinde şekillendirdi. Gerçek Canlı moda, bukleler çok mükemmel bir şekilde şekillendirilmemişti, bunun yerine bütün gün onları takmış, bukleleri ayırmak ve onlara zahmetsiz, zahmetsiz bir görünüm vermek için parmaklarını aralarında gezdiriyormuş gibi görünüyordu.

Disko buklelerini, 70’lerden ilham alan kahverengi deri gömleğini, cesur altın yılan kolyesini ve yığılmış bileziklerini canlandıran pembemsi-bronz göz farı, allık ve dudak renginden oluşan tek renkli makyaj paletiyle canlı bir şekilde eşleştirdi. Bütün etki çok “Az önce 1978’den zamanda yolculuk yaptım.” Söylemeye gerek yok, bu çalışma Lively için büyük bir şekilde.

Getty Resimleri

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir